در راستای جشنواره تابستانی تعاملات صنعتی اولین نشست تخصصی تعاملات صنعتی دانشگاه با عنوان «تعریف جدیدی از توسعه کشاورزی نوین » برگزار شد

در راستای جشنواره تابستانی تعاملات صنعتی، اولین نشست تخصصی تعاملات صنعتی دانشگاه با حضور مدیر عامل شرکت سهامی زارعی فعالیت های کشاورزی و غیر کشاورزی ایران و با عنوان «تعریف جدیدی از توسعه کشاورزی نوین» برگزار شد.

در این جلسه که صبح امروز 4 تیرماه در سالن B مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد مهندس سیدغلامحسین طباطبایی مدیرعامل شرکت سهامی زارعی فعالیت های کشاورزی و غیر کشاورزی ایران در خصوص بستر مناسب توسعه کشاورزی نوین، شرکت های دانش بنیان، فضای حاکم بر بخش های کشاورزی، محدودیت های شدید منابع پایه در بخش آب و خاک، راهکارهای مقابله با این محدودیت ها، ظرفیت های شرکت های سهامی زراعی و کارایی اصلی آنها توضیحاتی بیان داشتند.

در انتهای جلسه مهندس طباطبایی به سوالات حاضرین و نیز به صورت B2B به سوالات اساتید علاقمند پاسخ دادند.

شایان ذکر است در این جلسه که به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید آقایان دکتر یونسیان معاون پژوهش و فناوری و دکتر محمدی مدیر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری، خانم دکتر بحرینی مدیر دفتر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری، تعدادی از مدیران ستادی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده های مکانیک، مهندسی شیمی، نفت و گاز، عمران، مهندسی خودرو، راه آهن، فناوری نوین و فیزیک شرکت داشتند

1401/4/4

1 × 2 =