بازدید صنعتی هیئت دانشگاه از شرکت دخانیات گیلان

پیرو امضای تفاهم نامه فی‌مابین در نمایشگاه دستاورهای پژوهشی دانشگاه در آذرماه 1402 و در راستای پیگیری مفاد تفاهم نامه؛ تیمی از دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی به سرپرستی جناب آقای دکتر اسد الله رحمانی رئیس اداره نعاملات دانشگاه با حوزه های صنعتی در روز دوشنبه مورخ 1402/12/14 بازدیدی را از شرکت دخانیات گیلان انجام دادند. در این بازدید زمینه انعقاد یک قرارداد فراهم گردید.

با توجه به بازدید به ‌عمل‌آمده از کارخانه دخانیات رشت، نیاز به بروزرسانی دستگاههای قدیمی خط تولید  امری ضروری قلمداد می‌شود. این به روزرسانی در قسمتهای مختلف خطوط مورد نیاز بوده و برای هر قسمت از خطوط و دستگاهها در دو بخش بروزرسانی مکانیکی و بروزرسانی برقی-کنترلی تعریف می‌شود. قدیمی‌بودن دستگاه ها منجر به عدم وجود لوازم و قطعات یدکی برقی دستگاه ها در بازار شده است.  این مسئله ممکن است باعث توقف بلند مدت خطوط در اثر خرابی یکی از قطعات برقی همچون PLC دستگاه ها گردد. از این رو بروزرسانی بخش برقی-کنترلی خطوط؛ اولویت بسیار بالاتری دارد. با توجه ‌به نیاز کارخانه‌های داخل کشور و موارد اشاره شده به منظور اجرای طرح بروزرسانی خطوط تولید شرکت دخانیات گیلان، دستگاه HCF  که یکی از دستگاه‌های مهم خط تولید است به عنوان اولین بخش برای بروزرسانی برقی-کنترلی انتخاب شد. در این راستا پیشنهادیة فنی به‌روزرسانی سخت‌افزار و نرم‌افزاری سیستم برق و کنترل دستگاه HCF  ارائه شد و مورد موافقت شرکت قرار گرفت.

بروزرسانی سایر قسمتهای خطوط تولید نیز در صورت نیاز پس از انجام این پروژه ، در قالب طرح های دیگر امکان پذیر است.

1402/12/16

3 × پنج =