نهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰

نهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰ به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با شهرداری برگزار شد.

در این رویداد آقای دکتر بیژن محمدی مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری، آقای دکتر شریعت عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی عمران میزبان آقای دکتر شفیعی معاون حمل و نقل شهرداری تهران بودند. همچنین جناب آقای دکتر داود یونسیان معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه نیز در جلسه حضور داشتند.

این نشست به صورت مجازی و پخش آنلاین تصویری از طریق سامانه جلسات دانشگاه برگزار گردید و مورد استقبال اساتید متخصص در حوزه حمل و نقل شهری و دانشجویان قرار گرفت.

آقای دکتر شفیعی معاون حمل و نقل شهردهری تهران، ضمن معرفی سازمان حمل و نقل شهری ، حوزه های کاری آن و نیازمندی های آن مجموعه پیشنهاداتی در نحوه ایجاد تعاملات آتی ارائه نمودند.

رویداد جهت رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری با ظرفیت محدود در سالن فوقانی مجتمع امام(ره) برگزار شد.

شانزده − 5 =