دهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰

دهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰ به میزبانی دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در این رویداد آقای مهندس پدرام فرزین، مشاور سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری داوین، در ابتدا به معرفی انواع صندوق های سرمایه گذاری جسورانه و مراحل جذب سرمایه استارتاپ ها پرداختند.

در ادامه وضعیت سرمایه گذاری خطرپذیر در ایران و جهان را مقایسه نموده و بیان کردند ایران در این حوزه، نسبت به میانگین سرمایه گذاری در استارتاپ ها در کشورهایی مانند چین، آمریکا، ژاپن و… فاصله بسیار زیادی دارد.

این نشست به صورت مجازی و پخش آنلاین تصویری از طریق سامانه جلسات دانشگاه برگزار گردید و در انتها مهندس فرزین به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ دادند.

رویداد جهت رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری با ظرفیت محدود در سالن فوقانی مجتمع امام(ره) برگزار شد.