فراخوان شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران جهت جذب کارآموز

شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران از دانشجویان علاقمند به انجام کارآموزی به شرح جدول زیر کارآموز می پذیرند.

ردیف نام شرکت رشته و مقطع مورد نیاز مهارت مورد نیاز شماره تماس ایمیل شرکت
1 طب و صنعت شریف مهندسی برق یا کامپیوتر مسلط به نرم افزار QT تحت لینوکس – آشنا با برد رزبری پای

09128005243 Email: sharifexo@gmail.com

رشته زبان انگلیسی تسلط به زبان انگلیسی و اصطلاحات تخصصی تجهیزات پزشکی

09128005243 Email: sharifexo@gmail.com

2 سروش صنعت کیمیا مهندسی شیمی آشنا به CFD 77243543 شماره واتساپ: 09106802558
شیمی سنتز – تجزیه 77243543 شماره واتساپ: 09106802558
3 آتی بین فناور مهندسی برق آشنایی با الکترونیک 77451047 شماره واتساپ: 09190699562
4 عمران مدرن مهندسی عمران یا معماری یا برق یا مکانیک مهارت های مورد نیاز آموزش داده خواهد شد Email:Omranmodern.hr@gmail.com

همچنین یک شرکت استارت آپی در حوزه خدمات و کالاهای “صنعت ساختمان” واقع در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ایران در عنوان شغلی زیر کارآموز می‌پذیرد:

کارشناس تولید محتوا

رشته تحصیلی:

مهندسی عمران، معماری، برق و مکانیک

مهارت های مورد نیاز:

مهارت های مورد نیاز در حین کار آموزش داده خواهد شد اما احراز شرایط زیر مزیت محسوب می شود:

🤝توانایی انجام کار تیمی
🏗️آشنایی نسبی با مصالح و خدمات ساختمانی

✍️ آشنا به فرآیند تولید محتوا (توانایی تولید متن مناسب و روان به صورت بازنویسی از سایر متون و یا تالیف)

👩‍💻 آشنا به جستجوی هدفمند اینترنتی

👨‍🏫 علاقه مند به توسعه فردی (علاقه مند به یادگیری موضوعات مربوط به دیجیتال مارکتینگ و سایر الزامات حین کار)

🕵️‍♂️دقت و وسواس بالا در جزئیات
تولید محتوای مد نظر ما نوشتن متنی است که هم از لحاظ اصول علمی و نگارشی صحیح باشد و هم کاربردی و جذب کننده مخاطب باشد.  ضمنا همراه داشتن لپتاپ ضروری است.

در صورت تمایل به همکاری می‌توانید رزومه خود را به آدرس ایمیل زیر با معرفی خود و درج کلمه کارآموزی در عنوان، ارسال نمایید.

Email: Omranmodern.hr@gmail.com

1401/3/10