موضوع سرویس : پایش فناوری در صنایع پتروشیمی
نام عضو هیات علمی : دکتر نوراله کثیری

موضوع سرویس : پایش فناوری در صنایع پتروشیمی

مرکز تحقیقاتی CAPE دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 74 با هدف ارائه خدمات تخصصی مربوطه به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی تاسیس گردیده است. این مرکز در طی بیش از دو دهه گذشته و همزمان با فعالیت‏های خود با بخش‏ها و شرکت‏های مختلفی در این صنایع، توسعه قابل توجهی یافته، مجوزهای مختلف فعالیت از مراجع مختلف دریافت نموده، همکاران کاری متعددی نیز در داخل و خارج از کشور کنار خود قرار داده و امروز بسیار فراتر از دیروز ظرفیت ارائه خدمات حرفه‏ای در حوزه‏ صنایع پتروشیمی را در خود به‏وجود آورده است.

ارزیابی تکنولوژی و انتخاب فناوری مناسب تر در شرایطی که تعدد انتخابهای موجود زیاد و سرمایه گذاری بزرگی هم مد نظر باشد از اهمیت بالایی برخوردار است. انتخاب لیسانس مناسب در حوزه پتروشیمی امری پیچیده، دارای معیارهای متعدد و به شدت نیازمند خبرگی انتخاب کننده می باشد. ترکیب هنرمندانه و هوشمندانه دانش و تجربه انتخاب کننده با اطلاعات موجود تنها مسیر برگزینی شایسته است و این امر بدون بهره گیری از ظرفیتهای امروزی شیوه های دانش محور انتخاب و خارج از فضای سامانه‌های هوشمند میسر نمی باشد. سامانه CAPE License Selector همه این امکانات را در یک محیط کاربرپسند در اختیار بهره بردار قرار می دهد.

لینک دانلود فایل pdf سرویس صنعتی

یازده + 10 =