چهارمین رویداد تخصصی صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم وصنعت ایران

با تلاش دفتر توسعه تعاملات صنعتی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و در ادامه سلسله نشست های ماه پژوهش 1401 روز شنبه ساعت 15 نشستی با حضور دکتر محمد حسین بهشتی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن C  مجتمع امام خمینی برگزار گردید.

در این نشست عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ضمن معرفی زیست بوم نوآوری و ماموریت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در شکل گیری و توسعه آن توضیحاتی در خصوص بسترسازی توسعه زیرساخت نوآوری در کشور (مراکز نوآوری، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری) ارائه نمودند همچنین توضیحاتی در خصوص روش‌های حمایت از تجاری سازی محصولات و خدمات فناورانه و نوآورانه در راستای، تکمیل زنجیره علم و فناوری عنوان نمودند در ادامه این نشست که با استقبال بی نظیر دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید دانشگاه تشکیل شد دکتر بهشتی ضمن معرفی نمایشگاه و فروشگاه  دائمی مجازی به آدرس iranlabexpo.ir  همگان را دعوت به بازدید از نمایشگاه حضوری ساخت ایران که از 19 لغایت 22 آذر ماه همزمان با برگزاری بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار تشکیل می‌شود کردند. در پایان این نشست حاضرین سوالهای خود را مطرح نمودند.

1401/09/12

15 − یازده =