دومین رویداد تخصصی صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم وصنعت ایران

رویداد تخصصی صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری با موضوع حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت های دانش بنیان در روز یکشنبه 6 آذر ماه 1401 به همت دفتر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مجتمع امام خمینی در ساعت 15 با حضور خانم دکتر بحرینی مدیر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، دکتر رحمانی رئیس اداره تعاملات دانشگاه با حوزه های صنعتی جمعی از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست جناب آقای دکتر امامی کارشناس مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان و سخنران این رویداد  ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص ایجاد شرکت های دانش بنیان، تعریف شرکت، بخشودگی های اینگونه شرکت ها، وام ها و …مهمترین ارکان در پذیرش یک شرکت برای دانش بنیان شدن را تیم تحقیق و توسعه قوی – نمونه اولیه کامل و قابل ارائه، دانش اعضای شرکت بیان نمودند و از شرکتهای موفق دانش بنیان مثال هایی بیان نمودند.
در پایان شماری از اساتید و دانشجویان سوالات، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند و مهمان جلسه ضمن ارائه پاسخ های روشن به حاضرین در خصوص مشاورین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توضیحاتی ارائه نمودند و پیشنهاد ارتباط مستیم با مرکز جهت پیشبرد اهداف ارائه نمودند.

1401/09/06

سه × 1 =