حضور دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

دانشگاه علم و صنعت ايران اولين روز بیست‌وششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را با امضاي يك قرارداد آغاز نمود.

بیست‌وششمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی صبح جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه 1401 با شعار «نفت دانش‌بنیان، تولید ایرانی و صادرات جهانی» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به‌کار کرد.

نمایشگاه نفت امسال که مطابق با دوره‌های پیش از شیوع بیماری کرونا اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، صبح روز جمعه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه با حضور وزیر نفت و مدیران ارشد صنعت نفت، رئیس و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش یافت.

در این نمایشگاه، شرکت ملی نفت و صنایع بالادستی در سالن ۸ و ۹، دانشگاه‌ها و مراکز علمی، استارت‌آپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، پارک‌های علم و فناوری در سالن ۱۰ و ۱۱، پتروشیمی و صنایع مرتبط در سالن 38A، گاز و صنایع مرتبط، لوله و پوشش لوله و شیرآلات در سالن ۳۸، پالایش و پخش و صنایع مرتبط در سالن ۵، ماشین‌های دوار در سالن ۲۷، اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی ایران در سالن ۷ و انجمن‌های تخصصی نفت و دیگر شرکت‌ها هر یک در سالن‌های جداگانه قرار گرفته‌اند.

دانشگاه علم و صنعت ايران نيز همچون سال هاي گذشته به همراه انستيتوهاي ازدياد برداشت نفت، انستيتو توربين گازي، انستيتو اندازه گيري هوشمند و كلينيك برق ايرانيان در سالن 10 غرفه شماره 7 در اين نمايشگاه حضور فعالي دارد.

در اولين روز نمايشگاه قراردادي تحت عنوان “طراحی و خلق دانش فنی به منظور تعیین زمان مناسب تعویض فیلتر گاز به جای DP سنج های موجود و ساخت یک نمونه اولیه” با شركت گاز استان هرمزگان به نمايندگي جناب آقای مهندس فواد حمزوی، مدیرعامل شرکت گاز استان و دانشگاه علم و صنعت به نمايندگي جناب آقای دکتر بیژن محمدی، مدیر دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران و با حضور جناب آقاي دكتر يونسيان معاون محترم پژوهش و فناوري دانشگاه، جناب آقاي دكتر موحدي راد مجري پروژه و دكتر اسدالله رحماني رئيس اداره توسعه تعاملات صنعتي دانشگاه امضا گرديد.

8 + هجده =