بازدید هیات دانشگاه از شهرک صنعتی شماره یک نجف آباد اصفهان

در راستای پیگیری نیازهای فناورانه نشست های تخصصی جشنواره آذرماه 1402، مدیر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه و هیات همراه در روز 9 خرداد ماه 1403 بازدیدی از شهرک صنعتی شماره یک نجف آباد اصفهان به عمل آوردند.

در طی این بازدید آقایان دکتر مقیمی، دکتر رحمانی و مهندس شجاعی نشست مشترکی با آقای مهندس صدری مدیر محترم شهرک صنعتی نجف آباد برگزار نموده و درمورد همکاری های مشترک و شرکت در جشنواره تابستانی پژوهش و فناوری کفتگو به عمل آوردند.

همچنین هیات دانشگاه بازدیدی از شرکت پتروناب سپاهان که در زمینه شیرآلات صنعتی فعالیت داشته و قبلا نیز نیازهای خود را به دانشگاه اعلام نموده بود به عمل آورد و مقرر شد دانشگاه در مورد به روز رسانی یکی از دستگاه های تست آن شرکت و رفع مشکلات موجود آن در قالب یک قرارداد همکاری نماید.

1403/03/11

یک × یک =