استخدام شرکت دانش بنیان دانا سیستم کیش

شرکت دانا سیستم کیش، به عنوان یک شرکت دانش بنیان در حوزه ارائه، پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزار ERP فعالیت دارد و مشتریان مطرحی در حوزه نفت و گاز و ارتباطات دارد. این شرکت تصمیم به ارتقاء همکاری و ارتباط با دانشگاه علم و صنعت ایران از طریق استخدام نیرو در حوزه های مطرح شده ذیل را دارد. این اقدام، به دانشجویان و فارغ التحصیالان این دانشگاه فرصت خواهد داد تا در حوزه های پیشرفته نرم افزاری مشغول به فعالیت شوند و همکاری شوند.

درخواست جذب نیرو برای هر ماژول یک نفر و ماژول های مدنظر به شرح زیر می باشد:
– پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزار در ماژول زنجیره تامین
– پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزار در ماژول تولید
– پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزار در ماژول پروژه
– پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزار در ماژول مالی
– پیاده سازی و پشتیبانی نرم افزار در ماژول منابع انسانی

شرایط احراز: فارغ التحصیل کارشناسی یا دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع و مالی

روزها و ساعت کاری: شنبه تا سه شنبه ۸ تا ۱۷ و چهارشنبه ۸ تا ۱۶ – امکان ماموریت به عسلویه و شهرهای مختلف

نوع همکاری : تمام وقت

جنسیت: خانم و آقا

شرایط کار: دارای محیط کار پویا و آموزش دهنده، ساعت کاری منعطف، مزایای رفاهی، بیمه تکمیلی، ناهار، امکان گرفتن امریه سربازی برای آقایان و … داشتن سابقه کار مهم نیست.

علاقمندان می توانند رزومه خود را به شماره ۰۹۰۳۹۲۱۷۹۳۵ واتس آپ نموده و یا به ایمیل زیر ارسال نمایند:

Jalili.fatemeh@danasystems.ir

آدرس تهران: خیابان شریعتی، خیابان ظفر، کوچه بامداد، نبش کبیری پلاک ۴ واحد ۳

کدپستی: 1911837614

تلفن: 22228158-021              فکس: 22256515-021

آدرس کیش: جزیره کیش، بلوار ایران، بلوار خلیج فارس، مجتمع اداری پارس بلوک ۱۱ واحد ۱۷

کدپستی: 7941797976

www.DanaSystems.ir