کنگره سراسری همکاری دولت،دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی

به استحضار می رساند «کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» با هدف بررسی و تعیین نقش دولت، دانشگاه ها و بخش خصوصی در تحکیم ارتباط في ما بین، دستیابی به ساز و کارهای لازم و تعیین استراتژی های مناسب جهت تحقق این امر، توسط (جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه) و همکاری یکی از دانشگاه های کشور هر ساله برگزار می شود. بدین وسیله به اطلاع می رساند، دانشگاه گیلان مفتخر است که میزبان بیست و سومین دوره این کنگره در روزهای ۱۹ و ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۹ به صورت نیمه حضوری باشد.

برای آگاهی از برنامه های کنگره به آدرس http://23cgiu.ir مراجعه فرمایند. دبیرخانه بیست و سومین کنگره به شماره ۳۳۶۹۰۲۴۲ – ۰۱۳ و دبیرخانه دائمی کنگره سه جانبه به شماره ۶۶۴۸۵۸۵۶ – ۰۲۱ آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی علاقمندان است.

1 × پنج =