برگزاری “بیستمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران به میزبانی گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و با همکاری انجمن هیدرولیک ایران در روزهای 5 و 6 آبان ماه 1400

بیستمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران به میزبانی گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و با همکاری انجمن هیدرولیک ایران در روزهای 5 و 6 آبان ماه 1400 با محوریت هیدرولیک و محیط زیست دریای خزر و خلیج گرگان برگزار می شود این کنفرانس یکی از معتبرترین و با سابقه ترین گردهمایی متخصصان صنعت آب و دانشگاهیان از سراسر کشور به منظور بحث، تبادل دانش فنی و انتقال تجربیات در مباحث مربوط به علم هیدرولیک بوده و هرساله دستاوردهای متخصصان سراسر کشور در قالب ارائه مقالات، برگزاری نشست های تخصصی و… ارائه می شود متقاضیان محترم (اعضای هیات علمی، استادان،محققین،دانشجویان ) می توانند با برگزار کنندگان کنفرانس از طریق روشهای ذیل ارتباط برقرار نمایند.

راه های ارتباط با کنفرانس:

وبگاه: www.conf.iha.ir

پست الکترونیکی: 20hydro@iha.ir