نظام ایده ها و نیازها؛ چالش هفته: “حوزه‌های موضوعی: فنی و مهندسی، علوم انسانی و کشاورزی و منابع طبیعی

به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله)های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 12 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها(نان) در حوزه‌ی‌های موضوعی فنی و مهندسی(محاسبات نرم و هوش مصنوعی، شبکه‌های کامپیوتری)، علوم انسانی(اقتصاد، علوم شناختی، مدیریت، مدیریت امور شهری، مدیریت مالی) و کشاورزی و منابع طبیعی(علوم و مهندسی آبخیز) که در تاریخ 1402/08/06 به عنوان چالش هفته انتخاب شده‌اند به حضورتان معرفی می‌گردد. این نیازها جهت دریافت راهکار در حوزه‌های موضوعی بیان شده در لیست چالش‌‎های هفتگی دبیرخانه نان قرار گرفته است. لذا از اساتید محترم دانشگاه دعوت می‌شود پیشنهادیه خود را در قالب ایده در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها ثبت یا به آدرس info@nan.ac ارسال نمایند.

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (محاسبات نرم و هوش مصنوعی):

• استفاده از هوش مصنوعی و داده‌های چندوجهی(رفتاری تا عصبی) برای تشخیص اختلالات شناختی

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (شبکه‌های کامپیوتری):

• ​​بررسی تولید آگاهی ماشین بر مبنای نظریه بومی و ارائه توصیه‌های سیاستی

​نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (اقتصاد):

• بررسی نقش ایران در زنجیره ارزش سیلیکون

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (علوم شناختی):

• ارتقای مهارت‌های شناختی در سنین پیش از دبستان
  • بازی‌های شناختی برای حفظ و ارتقای سرمایه شناختی

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (مدیریت):

• تحلیل و بررسی معیارها و روش‌های شناسایی و ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان و خلاق

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (مدیریت امور شهری):

• ارائه راهکارهای سیاستی جهت رفع چالش ترافیک

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (مدیریت مالی):

• ارزیابی و تحلیل قوانین،مقررات و دستورالعمل‌های اعتبار مالیاتی و نحوه اجرای آن​
  • ارائه راهکارهای سیاستی برای ایجاد تحول در نظام پولی و بانکی
  • بررسی آثار اقتصادی روش‌های تامین مالی دولت در اقتصاد ایران و ارائه توصیه‌های سیاستی
  • ارائه راهکارهای سیاستی برای رفع چالش نقدینگی غیرمولد و تورم

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی کشاورزی و منابع طبیعی (علوم و مهندسی آبخیز):

• مطالعات جامع ارتقاء بهره‌وری آب و خاک در اراضی کشاورزی سازمان اتکا

​جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از عناوین فوق الذکر و یا ثبت پروپوزال در خصوص موضوع به فایل پیوست مراجعه نمایید.

در صورتی که تمایل به دریافت چالش هفته نظام ایده ها و نیازها دارید، درخواست خود را به شماره همراه 09020059788 پیامک یا به آدرس info@nan.ac​ ایمیل نمایید.

نظام ایده ها و نیازها https://nan.ac

تلفن: 36468114-071 —– تلفن: 36898401-071​