دعوت به همکاری شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس

شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس به عنوان بزرگ ترین شرکت مهندسی مشاور ایران و یکی از ده شرکت برتر بین المللی در زمینه مدیریت منابع آب و طرح های سد و نیروگاه، در نظر دارد تا برای تکمیل کادر پرسنل خود در دفتر مرکزی و کارگاه ها از فارغ التحصیلان جوان و نخبه دانشگاههای برتر کشور در رشته های عمران، برق، مکانیک، صنایع، نقشه برداری، معدن، علوم اقتصادی و اجتماعی، مدیریت بازرگانی، کامپیوتر و IT، حسابداری، مالی، حقوق و کارشناس اداری (با تخصص در زمینه بیمه تامین اجتماعی) دعوت به همکاری نماید.

علاقمندان به حضور در این شرکت می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درخصوص جزئیات موقعیت های شغلی به سایت شرکت به آدرس www.mahabghodss.com مراجعه کرده و رزومه های خود را به ایمیل hr@mahabghodss.com ارسال یا اقدام به ثبت مشخصات در وبسایت شرکت نمایند.

• کد عنوان شغلی و نام دانشگاه لیسانس حتما در موضوع و یا متن Email اشاره گردد.
  • داوطلبان با نمره زبان 6.5 IELTS و بالاتر دارای اولویت می باشند.
1402/03/02

سه × دو =