چالش ها و طرح های توسعه ای صنعت تسمه نقاله

در پانزدهمین نشست تخصصی تعاملات صنعتی دانشگاه که صبح یکشنبه برگزار گردید مدیر طرح و برنامه شرکت صنایع لاستیک سازی سهند «چالش ها و طرح های توسعه ای صنعت تسمه نقاله» را مطرح کردند.

مهندس محمدهادی شریفی در این خصوص و ضمن معرفی مختصری از شرکت لاستیک سازی سهند انواع تسمه نقاله و چالش ها و نحوه بهبود ارتقای کیفی محصولات و نیز کاهش هزینه های تولید در بخش های مختلف، انواع تسمه نقاله مانند تسمه های مقاوم به حرارت و مقاوم به سایش و … را تشریح کردند.

ایشان در ادامه به چالش های دیگر شرکت از جمله سختی بالای در آب ورودی به سیستم که موجب رسوب و گرفتگی در مجاری انتقال آب و سیستم خنک کننده شده و موجب آسیب جدی به سیستم می شود اشاره کرد و از اساتید دانشگاه برای رفع این چالش ها درخواست همکاری نمود.

در خاتمه و قبل از جلسه پرسش و پاسخ آقای دکتر نوروزبیگی رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز ضمن تاکید بر ارتباط موثر دانشگاه و صنعت به سه نکته فرصت مطالعاتی صنعتی اساتید در صنعت، استفاده  صنعت‌ از امکانات پیشرفته دانشکده و نیز پروژه های موفق دانشکده در تصفیه آب و پساب اشاره کردند.

1401/4/14