بازدید اساتید و دانشجویان دانشگاه از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی لوازم خانگی تهران

دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی با همکاری Techtour تورهای یک روزه‌ جهت بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی لوازم خانگی را در تاریخ های 3، 4 و 5 آبان ماه 1402 تدارک دید و تیمی از اساتید و دانشجویان دانشگاه از نمایشگاه مذکور بازدید نمودند و با فناوری‌های جدید در حوزه صنعت لوازم خانگی آشنا شدند.

در این بازدید مدیر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه و نیز رئیس اداره تعاملات با حوزه‌های صنعتی دفتر ضمن برگزاری جلسات با صاحبان صنایع از جمله شرکت‌های دیپوینت، انرژی، موتوژن و شرکت امرسان، زمینه‌های همکاری بین صنعت و دانشگاه را بررسی نموده و مقرر داشتند بعد از پایان نمایشگاه بازدیدهای تخصصی‌تر از صنایع مذکور به عمل آید.

این نمایشگاه از 3 تا 6 آبان ماه سال جاری با حضور بیش از 520 مشارکت‌کننده داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران بـرگزار شد. مهم‌ترین هدف برگزاری این نمایشگاه نیز معرفی تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی و افزایش توان صادرات کشور بود. انجمن صنایع لوازم خانگی ايران مجری نمایشگاه بود.

1402/08/08

یک + 10 =