جلسه با  شرکت خدمات مهندسی نفت کیش

به منظور برقراری ارتباط و گسترش همکاری‏‌های فنی و تخصصی، در روز یکشنبه 1402/08/21 جلسه‌ای بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت خدمات مهندسی نفت کیش (KPE) در شرکت مذکور برگزار گردید. در این جلسه که آقایان دکتر مهدی مقیمی مدیر دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی، دکتر اسدالله رحمانی رئیس اداره تعاملات با حوزه‌های صنعتی دفتر و دکتر حسین فاضلی مدیر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز از طرف دانشگاه و خانم اشراقی مدیر محترم مالی و منابع انسانی و آقایان مهندس شفیعی مدیر محترم فنی و مهندس طاهری کارشناس محترم مهندسی فراروش شرکت، حضور داشتند؛ آقای دکتر مقیمی قانون جهش تولید و بند 13 اعتبار مالیاتی و نیز ظرفیت‌های گوناگون صنعتی دانشگاه را تشریح نموده و به سوالات مسئولان شرکت پاسخ دادند. در ادامه مقرر شد گروهی از شرکت در آذرماه بازدیدی از دانشگاه داشته و در جشنواره پژوهش این ماه جلسه‌ای را جهت معرفی نیازهای شرکت به اساتید اختصاص دهند.

شایان ذکـر است شرکت خدمات مهندسی نفت کیش در سال 1378 به عنوان بازوی مهندسی گروه اویک در بخش بالادستی تأسیس شد. از آن زمان این شرکت توانسته است با تشکیل تیمی از خبره‌ترین متخصصان کشور در حوزه‌های زمین‌شناسی، پتروفیزیک، مهندسی مخزن، مهندسی حفاری و مهندسی تأسیسات سطح‌الارضی و بهره‌برداری، به عنوان یکی از توانمندترین شرکت‌های ایرانی در زمینه خدمات بالادستی نظیر انجام مطالعات میدان و مخزن، تهیه MDP و خدمات فنی و نظارت بر حفاری ارائه خدمت کند.

1402/08/23

2 × 5 =