برگزاری آخرین نشست جشنواره تعاملات صنعتی دانشگاه

در آخرین نشست جشنواره تعاملات صنعتی دانشگاه که از ساعت 10 صبح دیروز برگزار شد دکتر حسن کاظمی با عنوان «پلتفرم شناسایی و ارزیابی ریسک پیچیدگی های زنجیره ارزش در صنایع پتروشیمی، آکادمی استصنا» سخنرانی کرد.

دکتر کاظمی رئیس کمیته صادرات و توسعه امور بین الملل انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران ابتدا ضمن بیان اهداف جلسه، وظائف و مسئولیت های آکادمی استصنا، توانمندی های بالفعل و بالقوه در ساخت و تجهیزات صنعت نفت و به طور خاص درخصوص صنایع پتروشیمی و استراتژی های موجود در صنایع پتروشیمی و پتروپالایشگاهی و … بیاناتی ارائه نمودند.

ایشان همچنین به محورهای همکاری دانشگاه ها با صنعت و توقعاتی که انجمن از دانشگاه ها دارد از جمله معرفی پروژهای پژوهشی، مشارکت در اتاق های فکر و انجمن های پژوهشی و … اشاره کرد.

1401/4/16

چهار − 2 =