بازدید صنعتی از کارخانه منبت و مبل ملایر

دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی در روز دوشنبه 1402/06/26 مقدمات بازدید تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه را از کارخانه منبت و مبل ملایر فراهم نمود.

در این رویداد اعضای هیات علمی دانشگاه علاوه بر بازدید از خط تولید و قسمت‌های مختلف کارخانه؛ در جلسه‌ای با مسئولان کارخانه و مدیر انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان مبل و منبت ملایر با چالش‌های موجود کارخانه از جمله کمبود نیروی متخصص، روش‌های کاهش ضایعات چوب حین فرآوری، طراحی مبلمان و پارچه براساس سلایق کشورهای مختلف و بازار هدف، روش‌های تولید مبل تاشو، راه‌های تأمین برق اضطراری در تابستان آشنا شده و آمادگی دانشگاه را برای رفع آن‌ها اعلام داشتند.

در پایان مقرر گردید از انجمن منبت و مبلمان ملایر جهت ارائه نیازهای پژوهشی و روش‌های تعامل با دانشگاه در جشنواره پژوهش دعوت به عمل آید.

1402/07/04