بازدید از شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران (سها)

در راستای اجرایی نمودن تفاهم‌نامه شماره 6044 مورخ 1402/05/15 با سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر، بازدیدی از شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران (سها) توسط آقای دکتر مقیمی مدیر دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی و آقای دکتر رحمانی رئیس تعاملات با حوزه‌های صنعتی دفتر به عمل آمد.

در این بازدید که آقایان دکتر علی شهداد معاون محترم اقتصادی و برنامه‌ریزی راهبردی سازمان تدارکات پزشکی و دکتر سید بهمن سبحانی مدیرعامل محترم شرکت سها، آقایان دکتر مقیمی و دکتر رحمانی را همراهی می‌کردند درباره خط تولید و قسمت‌های مختلف شرکت سها توضیحاتی ارائه شد، همین طور در جلسه‌ای مشکلات و مسائل مبتلابه شرکت و نیز پیشنهاداتی از طرف دانشگاه به قرار زیر مطرح شد؛

• کمبود نیروی کار متخصص
  • تهیه مواد پلی کربنات خوراکی با توجه به هزینه بالای واردات آن
  • بهبود فرآیند اتوماسیون شرکت و استفاده از هوش مصنوعی
  • ساخت فیبر صافی دیالیز
  • تعریف پایان‌نامه‌های تقاضا محور و محصول محور
  • همکاری در حوزه‌های نوآورانه، داروهای گیاهی و تجهیزات پزشکی
  • در زمینه تهیه مواد پلی کربنات مدیکال گریت و مقاوم به اشعه
  •  در حوزه قالب سازی
  • در حوزه ارتقای بهره وری شرکت و تعالی سازمانی
  • طراحی دوره‌های تخصصی برای شرکت و فراهم نمودن زمینه ادامه تحصیل کارشناسان شرکت
  • تخصیص سهمیه فرصت مطالعاتی برای اساتید از طرف شرکت

در پایان این بازدید که در صبح روز چهارشنبه 5 مهرماه انجام شد ضمن این که دانشگاه آمادگی خود را جهت رفع مشکلات مطرح نمود آقایان مهندس نقاش مدیر محترم پژوهش و توسعه شرکت و دکتر رحمانی رئیس تعاملات با حوزه های صنعتی دفتر به عنوان نمایندگان دو طرف جهت پیگیری و اجرایی نمودن عملی تفاهم‌نامه معرفی شدند. علاوه براین مقرر گردید از سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در جشنواره پژوهش دانشگاه دعوت به عمل آمده و همچنین یک روز از جشنواره پژوهش نیز بنام روز هلال احمر نامگذاری شود.

شایان ذکر است سازمان تدارکات پزشـکی هلال احمر با هدف تأمین دارو و تجهیـزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی جمعیت هلال احمر فعالیت خود را در سال 1334 آغاز نموده است. این سـازمان به عنـوان یک هلدینگ دارویی و تجهیزات پزشکی با مجموعه ای از کارخـانه‌های تولیـد دارو و تجهیــزات پزشکی همکاری داشته و با در اختیار داشتن شرکت پخش دارو و شرکت بازرگانی تــلاش دارد ضمن ارائـه خـدمات به مردم ، نقش بسـزایی در ارتقـاء نظام سلامت جامعه ایفاء نماید.

مجموعه سها به سلامت همه انسان ها می‌اندیشد و با شعار نیل به خودکفایی برای سربلنــدی ایران عزیـز گــــام به میـدان عمل گذاشتـه تا به اهــداف والای صـلیب سرخ جهانی از جمله تلاش برای تسـکین آلام انسان‌ها و ارتقاء سلامت جامعه، جامه عمل بپوشاند.

1402/07/09

چهارده − یک =