امضای تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن شرکت‌های اکتشاف و تولید و ۴ دانشگاه معتبر کشور

تفاهم‌نامه همکاری بین انجمن شرکت‌های اکتشاف و‌ تولید و دانشگاه‌های علم و صنعت ایران، تهران، علامه طباطبایی و شیراز، جمعه در بیست و هفتمین نمایشگاه‌ بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران امضا شد.

اهم اهداف این تفاهم‌نامه که توسط مهندس شمس رئیس‌هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های اکتشاف و تولید با نمایندگان دانشگاه‌ها  امضا شد، انجام طرح‌های پژوهشی و توسعه فناوری و حمایت از پایان نامه های دکتری در بخش‌هایی است که شرکت‌های اکتشاف و تولید نیازمند بهبود و توسعه در حوزه‌های فنی و تخصصی، حقوقی و قراردادی، و تامین مالی و سرمایه‌گذاری هستند.

آقای دکتر میری مدیر انستیتو ازدیاد برداشت دانشگاه علم و صنعت ایران در حاشیه امضای این تفاهم نامه اعلام کردند که بر اساس تفاهم نامه همکاری انجمن شرکت های اکتشاف و تولید و انستیتو ازدیاد برداشت دانشگاه علم و صنعت ایران، امكان استفاده از شبكه گسترده و توانمندی اعضای انجمن شرکت های اکتشاف و تولید در زمینه تعریف، طراحی و اجرای پروژه های فناورانه و یا همکاری در زمینه انتقال تکنولوژی، حمایت از پایان نامه های دکتری در موضوعات مورد درخواست شرکت های اکتشاف و تولید، برگزاری کارگاه، سمينار و دوره های آموزشی مشترك مورد نياز صنعت نفت و گاز، همكاری در خصوص انجام پروژه های تحقيقاتي و طرح های پژوهشی به صورت مشترك، همكاري در برنامه ريزي و اجرای كنفرانس های بين المللی با حضور شركت ها و قطب های علم و فناوري داخلي و خارجی، فراهم آوردن امكان كارآموزی، شركت در دوره های آموزشی، بازديدهای ميدانی و ارتباط با متخصصين شركت های عضو انجمن جهت انجام پروژه های تحقيقاتي دانشگاهي براي دانشجويان، تالیف کتب و مقالات مشترک، برگزاری اتاق های فکر مشترک به همراهی خبرگان جهت حل چالش های صنعت، ممکن خواهد شد.

در مراسم امضای تفاهمنامه دو ساله انجمن شرکت های اکتشاف و تولید و انستیتو ازدیاد برداشت دانشگاه علم و صنعت ایران، مهندس شمس رئیس‌هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های اکتشاف و تولید و جمعی از مدیران  شرکت های حوزه اکتشاف و تولید حضور داشتند.

شایان ذکر است در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت که از 27 لغایت 30 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد سه انستیتوی توربین گاز، اندازه گیری جریان و ازدیاد برداشت شرکت داشتند که به معرفی خود و دستاوردها پرداختند. علاوه براین بنرهای دو محصول طرح های ارتقاء توربین ملی گاز 25 مگاوات و همچنین فلوکامپیوتر انستیتوهای دانشگاه در غرفه معاونت پژوهشی وزارت نفت به نمایش در آمده بود که با توضیحات همکاران دانشگاهی همراه بود.

1402/03/01

سه × 3 =