امضاء تفاهم‌نامه همکاری و تعامل بین دانشگاه و شرکت فولاد غرب آسیا

به منظور برقراری ارتباط و گسترش همکاری‏‌های فنی و تخصصی، در روز سه‌شنبه 19 دی ماه تفاهم‌‏نامه‌ای بین دانشگاه و شرکت فولاد غرب آسیا به امضاء رسید.

این تفاهم‌نامه به ترتیب به امضاء آقایان مهندس خلیقی مدیرعامل محترم شرکت فولاد غرب آسیا و دکتر مهدی مقیمی مدیر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران رسید. با امضای این تفاهم‌‏نامه قرارداد تصفیه لجن روغنی به روش بیولوژیکی به دانشگاه واگذار خواهد شد.

شایان ذکر است این تفاهم‌نامه در اولین روز پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران که تا 21 دی ماه در جنب سالن همایش‌های برج میلاد تهران ادامه دارد، امضاء شد. پس از امضاء تفاهم‌نامه نیز آقای دکتر مقیمی و تیم همراه (آقایان دکتر رحمانی و مهندس شجاعی) از نمایشگاه جانبی جشنواره بازدید و با تعدادی از شرکت‌های فولاد مستقر، در زمینه همکاری‌های مشترک به گفتگو پرداختند.

1402/10/20

پنج − 3 =