امضاء تفاهم‌نامه دانشگاه با شركت دیپوینت

پیرو نشست تخصصی ارائه نیازهای شركت یخچال سازی دیپوینت در جشنواره پژوهش و فناوری آذرماه امسال دانشگاه، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره و تعدادی از مدیران و کارشناسان محترم شرکت در روز دوشنبه دوم بهمن ماه جاری از دانشگاه بازدید به عمل آورده و تفاهم‌نامه منعقده را نهایی کردند.

در این رویداد که مسئولان و کارشناسان محترم شركت یخچال سازی دیپوینت شامل آقایان مهندس رمضان زاده مدیر عامل، مهندس منصوری رئیس هیات مدیره، مهندس زمانی مدیر دفتر تحقیق و توسعه و تعدادی از کارشناسان شرکت و آقایان دکتر مقیمی مدیر دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه و دکتر رحمانی رئیس اداره تعاملات با حوزه‌های صنعتی دفتر حضور داشتند، پس از بحث و تبادل نظر درباره نحوه همکاری، تفاهم‌نامه به صورت رسمی به امضاء طرفین رسید.

شایان ذکر است این تفاهم‌نامه با هدف همکاری ضابطه‌مند بین دانشگاه و شرکت و در 7 محور اصلی مشاوره، انتقال و تولید فناوری، آموزش تخصصی منابع انسانی، ترویج و توسعه و فرهنگ‌سازی، همکاری و استفاده از امکانات آزمایشگاهی، علمی و آموزشی، حمایت از ایده‌های متقابل جهت سرمایه‌گذاری، حمایت از پروژه‌ها و پایان‌نامه‌ها و مالکیت فکری به امضاء رسیده است.

در پایان نیز مدیران و کارشناسان محترم شرکت بازدیدی از آزمایشگاه مرجع مرکزی و پژوهشکده الکترونیک داشتند و در نشستی با رئیس پژوهشکده الکترونیک، آقای دکتر شاه حسینی، زمینه‌های همکاری با پژوهشکده مطرح و مقرر گردید در این زمینه جلسات تخصصی‌تر برگزار شود.

1402/11/08

نوزده − سه =