اسامی برگزیدگان به ترتیب «پنجمین و سومین مسابقه پوستر و نماهنگ کارآموزی» 1402 دانشگاه اعلام شد

پس از داوری بین 7 نماهنگ و 34 پوستر برگزیده دانشکده‌ها، برگزیدگان دانشگاه به شرح زیر معرفی شدند.

• بخش نماهنگ (کلیپ)

1- آقای سیدکوشا موسوی دانشجـوی رشته مهندسی عمران (نماهنگ)

2-  آقای علی یوسفی دانشجـوی رشته مهندسی عمران (نماهنگ)

• بخش پوستر

1- خانم هلیا میرصوفیان دانشجوی رشته مهندسی صنایع (پوستر)

2-  آقای محمد زلفی گل دانشجوی رشته مهندسی صنایع (پوستر)

3- آقای پارسا نیکپور دانشجوی رشته مهندسی صنایع (پوستر)

4- آقای علی فلاح پیشه دانشجوی رشته مهندسی مکانیک (پوستر)

5- خانم پارمیدا معصومی دانشجـوی رشته مهندسی عمران (پوستر)

از اسامی فوق در مراسم دانشجویان سرآمد که قرار است 4 دی ماه برگزار شود با اهداء لوح رئیس دانشگاه و نیز دوره‌های کمک آموزشی جهاد دانشگاهی علم و صنعت هر یک به مبلغ 10 میلیون ریال تقدیر به عمل خواهد آمد.

شایان ذکر است امسال 450 پوستر و 162 نماهنگ دانشجویی از 10 دانشکده رقابت داشتند. علاوه براین پوسترها و نماهنگ‌ها به صورت نمایشگاهی مجازی در سایت دانشکده‌ها ارائه شده بود. به نفرات اول، دوم و سوم نماهنگ دانشکده‌ها به ترتیب 6، 5 و 4 میلیون ریال و به نفرات اول تا سوم پوستر دانشکده‌ها به ترتیب 5، 4 و 3 میلیون ریال تعلق گرفته است.

1402/09/18