نشست تخصصی با شرکت خدمات مهندسی نفت کیش

به منظور برقراری ارتباط و گسترش همکاری‌‏های فنی و تخصصی و پیرو جلسه 21 آبان ماه، در روز دوشنبه 6 آذر نشست تخصصی بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت خدمات مهندسی نفت کیش (KPE) در محل پژوهشکده ازدیاد برداشت نفت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که آقایان مهندس شفیعی مدیر محترم فنی و مهندس طاهری کارشناس محترم فراروش از طرف شرکت و اساتید گروه مهندسی نفت دانشگاه و آقای دکتر اسدالله رحمانی رئیس اداره تعاملات با حوزه‌های صنعتی دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی از طرف دانشگاه حضور داشتند ابتدا آقای مهندس طاهری پروژه‌های پژوهشی شرکت، خصوصا در زمینه احیای چاه­‌های کم بازده نفت را برای حاضرین تشریح نمود و در ادامه اظهار داشتند که جهت استفاده از ظرفیت‌های قانون جهش تولید مایل هستند با دانشگاه قرارداد پژوهشی امضاء نمایند.

اساتید گروه مهندسی نفت دانشگاه نیز ضمن طرح مسائلی در این زمینه قرار شد پروپوزال­‌های پیشنهادی خود را به شرکت ارسال نمایند.

1402/09/11

14 − سیزده =