توافق اولیه جهت ایجاد آزمایشگاه مرجع صنعت نفت در دانشگاه

در دیدار دیروز (30 اردیبهشت) دبیر محترم انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت و معاون محترم شرکت مدیریت زنجیره تامین آرمان با مدیر و مسئولان دفتر همکاری های علمی و صنعتی، توافق اولیه جهت ایجاد آزمایشگاه مرجع صنعت نفت کشور در دانشگاه صورت گرفت.

در این دیدار که پیرو بازدید رئیس محترم هیات مدیره انجمن مذکور در نیمه اول اردیبهشت ماه امسال، و به منظور اجرایی نمودن توافقات و یافتن راهکارهای عملی انجام گرفت، آقای مهندس فتحی دبیر انجمن و مدیر عامل شرکت مدیریت زنجیره تامین آرمان و آقای مهندس اسماعیلی معاون شرکت در گفتگوی با آقایان دکتر مقیمی  مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه، دکتر رحمانی رئیس اداره تعاملات با حوزه های صنعتی دفتر و مهندس شجاعی مدیر دفتر توسعه تعاملات با وزارت صمت توافق کردند ایجاد آزمایشگاه مرجع صنعت نفت در دانشگاه در دستور کار قرار گرفته و آزمایشگاه های مرتبط با صنعت نفت دانشگاه نیز به شبکه آزمایشگاهی استصنا (انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران) ملحق شوند.

همچنین مقرر گردید در جهت تسریع در ارتباط و تعامل فیمابین؛ نمایندگانی از دو طرف مشخص تا هر چه سریع تر قرارداد مربوطه تهیه و امضا شود .

1403/02/31