برگزاری جلسه با سازمان مرکزی تعاون روستایی

در راستای عملیاتی شدن تفاهم نامه دانشگاه با سازمان تعاون روستایی، جلسه‌ای با مسئولین مربوطه آن سازمان در روز دوشنبه، مورخ 1401/02/05  با حضور مدیر دفتر توسعه تعاملات صنعتی دانشگاه با معاونت ریاست جمهوری، سرکار خانم دکتر بحرینی و جمعی از اساتید محترم دانشگاه و آقای دکتر محمدی معاون تشکل ­های سازمان مرکزی تعاون روستایی، آقای دکتر لیاقتی عضو هیات مدیره مرکزی تعاونی روستایی، آقای مهندس طباطبائی مدیرعامل  شرکت سهامی فعالیت های کشاورزی و غیرکشاورزی ایران، آقای مهندس شعبانی مدیرعامل اتحادیه پنبه و دانه­های روغنی، آقای مهندس سلمانی معاون اتحادیه باغبانی ایران، آقای مهندس جاوید مدیر روابط عمومی و امور بین الملل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، در سالن کنفرانس معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار گردید.

دراین جلسه اساتید دانشگاه با اعلام توانمندی ها و فعالیت­های خود در زمینه کشاورزی و همچنین ارائه نمونه محصولات خود توضیحاتی را برای مدیران مجموعه سازمان تعاون روستایی ارائه دادند.

در این جلسه مقرر گردید مدیران مجموعه جهاد کشاورزی زمینه های کاری متفاوت در حوزه های مختلف کشاورزی را از دانشگاه دریافت نموده و همچنین اساتیدی که در جلسه حضور داشتند پروپوزال های خود را برای سازمان ارسال نمایند و همچنین جلسات متعدد دیگر در سازمان با حضور اتحادیه های تخصصی­ تر در مورد هر یک از موارد ارائه شده برگزار گردد.

شانزده + شانزده =