بررسی زمینه های همکاری مرکز تحقیقات پلیس راهور با دانشگاه

هیاتی از مرکز تحقیقات پلیس راهور کشور جهت فراهم نمودن زمینه های همکاری فیمابین، در روز سه شنبه 8 خرداد ماه جاری بازدیدی از دانشگاه به عمل آوردند.

در این بازدید که ابتدا از دانشکده مهندسی کامپیوتر صورت گرفت آقای دکتر مزینی رئیس دانشکده، ضمن معرفی توانمندی های اساتید، پیشنهاد کردند که دانشکده و مرکز در زمینه هوشمندسازی ترددها، یادگیری ماشین (کامپیوتر) و یادگیری عمیق در حوزه پیش بینی تصادفات، آینده پژوهی ( تاکسی هوایی، خودرو بدون راننده و…)، حمایت از پایان نامه های مرتبط، آموزش کارکنان پلیس راهور در فضای VAR و در قالب طرح جهاد علمی همکاری  داشته باشند.

در ادامه هیات بازدیدی از مرکز داده های حمل و نقل داشت که آقای دکتر شریعت رئیس مرکز به معرفی مرکز و قابلیت های آن پرداختند. در ضمن مقرر شد ایشان و همکاران ضمن بازدید از بخش تحلیل داده های پلیس راهور، کارگاه های آموزشی برای کارکنان پلیس راهور برگزار نمایند، همچنین مطالعات و تحقیقاتی در زمینه مدیـریت بحران شهر تهران و طـراحی شبکه اضطراری امدادرسـانی در حمل و نقل جاده ای صورت پذیرد.

1403/03/09

18 − شش =