نظام ایده ها و نیازها؛ چالش هفته: “حوزه های موضوعی: علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی و علوم بهداشت”

به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله)های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 13 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها(نان) در حوزه‌ی‌های موضوعی فنی و مهندسی(مهندسی مکانیک، مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی و مهندسی برق)، علوم انسانی(مدیریت مالی)،علوم بهداشت(علوم آزمایشگاهی) و کشاورزی و منابع طبیعی(ترویج و آموزش کشاورزی، علوم و مهندسی آبخیزداری، علوم و مهندسی شیلات، مدیریت کشاورزی، علوم دامی و مهندسی گلخانه) که در تاریخ 1402/07/08 به عنوان چالش هفته انتخاب شده‌اند به حضورتان معرفی می‌گردد. این نیازها جهت دریافت راهکار در حوزه‌های موضوعی بیان شده در لیست چالش‌‎های هفتگی دبیرخانه نان قرار گرفته است. لذا از اساتید محترم دانشگاه دعوت می‌شود پیشنهادیه خود را در قالب ایده در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها ثبت یا به آدرس info@nan.ac ارسال نمایند.

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی مهندسی مکانیک، مهندسی پلیمر، مهندسی شیمی و مهندسی برق:

• ​ارتباط و مشاوره با تیم‌های حرفه‌ای مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی و مهندسی شیمی

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (مدیریت مالی):

• تهیه مهمترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان بوشهر همراه مطالعات امکان‌سنجی(FS)
  • توسعه زنجیرهای ارزش راهبردی استان بوشهر

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم بهداشت (علوم آزمایشگاهی):

• ارزیابی میزان و موارد مصرف خون و فرآورده‌های خونی بر اساس معیارهای بالینی و آزمایشگاهی در مراکز درمانی استان آذربایجان شرقی

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی ترویج و آموزش کشاورزی:

• توسعه سامانه هواشناسی کشاورزی هوشمند در اراضی زراعی و باغی استان مازندران

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم و مهندسی آبخیزداری:

• ​سیستم کشاورزی تلفیقی با آب دریا در مناطق خشک، ساحلی و شور(آپانتیا، علوفه شورپسند)
  • کنترل و ذخیره سیلاب‌ها و رواناب‌های فصلی در نواحی کوهپایه‌ای استان بوشهر

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم و مهندسی شیلات:

• پتانسیل‌یابی مکان‌های مستعد پرورش جلبک دریایی(ماکرو و میکرو)
  • افزایش تولید آبزیان دریایی از طریق پرورش ماهی در قفس‌های کم حجم و اقتصادی
  • امکان‌سنجی تولید کیت مولتی پلکس تشخیص بیماری‌های ویروسی RNAدار(IMNV و CMNVD) میگوهای پرورشی

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی مدیریت کشاورزی:

• بررسی سازگاری و مقایسه عملکرد دانه‌های روغنی، آفتاب‌گردان، کینوا، بادام زمینی و حبوبات در شهرستان‌های دیر، دشتی و دشتستان

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم دامی:

• ​استفاده از ضایعات محصولات کشاورزی(بویژه خرما) و جلبک‌های دریایی بعنوان غذای دام و طیور

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی مهندسی گلخانه:

• بررسی امکان توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای در سواحل استان بوشهر برای تولید محصولات کشاورزی با آب دریا​​

​جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از عناوین فوق الذکر و یا ثبت پروپوزال در خصوص موضوع به فایل پیوست مراجعه نمایید.

در صورتی که تمایل به دریافت چالش هفته نظام ایده ها و نیازها دارید، درخواست خود را به شماره همراه 09020059788 پیامک یا به آدرس info@nan.ac​ ایمیل نمایید.

نظام ایده ها و نیازها https://nan.ac

تلفن: 36468114-071 —– تلفن: 36898401-071​