فراخوان طرح های پژوهشی پیشنهادی اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان تهران

به استحضار می رساند اداره کل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان تهران با رویکرد تحول گرایانه سازمان زندانها و در راستای ارائه راهکارها، تمهیدات و راهبردهای مندرج در سند مترقی تحول قضایی و آیین نامه جدید سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در نظر دارد در انجام طرحهای تحقیقاتی خود با اعلام فراخوان، از دانش و تخصص پژوهشگران، اساتید و اندیشمندان برجسته دانشگاهی بهره مند گردد. این طرح ها حول چندین محور اصلی متمرکز بوده و تدوین شده است:

الف) هوشمندسازی زندانها

ب) اشتغال و حرفه آموزی

ج) اقدامات حمایتی

د) خصوصی سازی خدمات زندانها

ه) آموزش الکترونیکی کارکنان، استانداردسازی نگهداری زندانیان و اعمال مجازاتهای بدیع جایگزین حبس.

لذا از علاقمندان دعوت می گردد پروپوزال خود را حداکثر تا تاریخ 1401/09/27 به دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری ارسال نمایند.

آدرس سایت: prisons.ir

عناوین طرحهای پژوهشی پیشنهادی مرکز