فراخوان جشنواره عکس دانشگاه علم و صنعت ایران

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، جهت بروزرساني وب سايت معاونت پژوهش و فناوري و مديريت‌هاي تابعه بدین‌وسیله برگزاری جشنواره عکس علم و صنعت را با موضوع پژوهش و فناوري اعلام می‌نمايد و از تصاویر ارسالی در وب سایت‌های دانشگاه و ساير موارد در دانشگاه استفاده خواهد شد.

موضوع جشنواره

موضوع این جشنواره پژوهش و فناوري و همچنين نگاه به دستاوردها و تولیدات دانش‌بنیان و اشتغال آفرین است که این مفهوم را می‌توان به گونه ای گسترده و به شکلی خلاقانه تفسیر کرد.

جوایز جشنواره:

به سه برنده نهایی جشنواره، جوایز نقدی به شرح ذیل اعطا خواهد شد.

• نفر اول :لوح تقدير و مبلغ بيست میلیون ریال
  • نفر دوم : لوح تقدير و مبلغ پانزده میلیون ریال
  • نفر سوم : لوح تقدير و مبلغ ده میلیون ریال

گاه‌شمار جشنواره:

آغاز ارسال آثار : يكشنبه 18 اردیبهشت ماه 1401

پایان مهلت ارسال آثار:  ساعت ۲۴ روز جمعه 6 خرداد ماه 1401

داوری آثار: خرداد ماه 1401

شرایط شرکت در جشنواره:

• شرکت در این جشنواره برای همگان آزاد و رایگان است و محدودیت سنی ندارد.
  • شرکت‌کنندگان باید مشخصات فردی خود (نام و نام خانوادگی، شماره تماس همراه و ثابت) را همراه آثار ارسال نمایند.
  • در کنار فایل تصاویر ارسالی عنوان فایل عکس همراه با توضیحاتی از موقعیت و تاریخ تهیه آن بایستی در فایل Word ذکر شود.
  • عکس‌های ارسالی بایستی در حوزه محورهای جشنواره باشد.
  • محدوده جغرافیایی عکس ها دانشگاه علم و صنعت ايران است.
  • عکس‌های ارسالی نباید دارای امضاء، نشان، حاشیه، قاب و هرگونه نشانه تصویری دیگری باشد.
  • بهترین نسبت انتخابی برای ابعاد تصویر 16:9 است. به این صورت که به عنوان نمونه پهنای تصویر 1920 و ارتفاع آن 1080 پیکسل باشد. رزولوشن عکس‌ها را بصورتی انتخاب کنید که حجم هر عکس حداقل 2 و حداکثر از 7 مگا بایت بیشتر نباشد. عکس ها باید با فرمت PNG، JPEG، JPG  ذخیره شوند. لطفا اندازه و حجم عکس‌ها را پیش از ارسال کنترل کنید.
  • تصاویر ارسالی به گونه‌ای باشد که ویژگی اصلی تصویر ترجیحاً از حاشیه کادر فاصله داشته باشد.
  • تصاویری که قبلا در سایر مسابقات یا جشنواره ها شرکت کرده و برگزیده شده اند، امکان شرکت در این جشنواره را نخواهند داشت.
  • ارسال اثر و شرکت در جشنواره به منزله اعلام مالکیت معنوی آن است. در صورت اثبات خلاف آن در هر مرحله، اثر ارسالی حذف شده و عواقب حقوقی آن متوجه ارسال کننده خواهد بود.
  • تصاویر آماده و پس زمینه‌های آماده که در فتوشاپ استفاده می شوند و فاقد کپی رایت هستند، نباید در عکس‌ها استفاده شوند. همچنین هرگونه تغییر و دستکاری که بر جنبه‌های استنادی عکس خدشه وارد کند، پذیرفته نیست و امکان تغییرات فقط در حد اصلاح رنگ، نور و برش عکس مجاز می باشد.
  • تعداد عكس مجاز جهت ارسال توسط هر شركت كننده داراي محدوديت نمي‌باشد.
  • عنوان فایل عکس باید به زبان انگلیسی و همان نام خانوادگی شرکت کننده باشد که به اعداد ۱ الی 7 ختم شده است.
  • در آثار ارسالی باید قوانین جمهوری اسلامی ایران و عرف اجتماعی رعایت شود.
  • از تصاویر ارسالی در وب سایت‌های دانشگاه و موارد دیگر مورد نیاز در دانشگاه استفاده خواهد شد.
  • مشارکت و ارسال آثار به‌منزلۀ پذیرش تمامی مقررات و قوانین این جشنواره است.

نحوه ارسال:

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در موعد مقرر به نشانی research@iust.ac.ir ارسال نمايند.

1 × دو =