نظام ایده‌ها و نیازها؛ چالش هفته: “حوزه‌ی‌های موضوعی: فنی و مهندسی و علوم انسانی

به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا(پایان نامه و رساله)های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 14 نیاز ثبت شده در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها(نان) در حوزه‌ی‌ موضوعی فنی و مهندسی(مهندسی صنایع، مهندسی پزشکی، تجارت الکترونیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات و شبکه و هوش مصنوعی و رباتیک) و علوم انسانی(اشتغال زایی _ اینترنت اشیا) که در تاریخ 1402/08/27 به عنوان چالش هفته انتخاب شده‌اند به حضورتان معرفی می‌گردد. این نیازها جهت دریافت راهکار در حوزه‌های موضوعی بیان شده در لیست چالش‌‎های هفتگی دبیرخانه نان قرار گرفته است. لذا از اساتید محترم دانشگاه دعوت می‌شود پیشنهادیه خود را در قالب ایده در سامانه نظام ایده‌ها و نیازها ثبت یا به آدرس info@nan.ac ارسال نمایند.

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی صنایع):

• استفاده مجدد از میعان حاصل شده درخط تولید رب گوجه فرنگی​
  • استفاده از تفاله گوجه به عنوان رنگ به جای رنگ مصنوعی
  • مکانیزم برای جداسازی گوجه نارس از گوجه رسیده در انتهای خط شستشو

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی پزشکی):

• ​​حمایت ستاد توسعه فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی، از طرح‌های فناورانه این حوزه

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (تجارت الکترونیک،مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری اطلاعات و شبکه):

• بررسی نقش تحول دیجیتال بر روی خدمات رسانی بهتر به نیروی کار/ مشتریان
  • بررسی نقش تحول دیجیتال بر ارزش‌گذاری برای ذینفعان

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی کامپیوتر _ هوش مصنوعی و رباتیک):

• روش‌های مبتنی بر هوش مصنوعی جهت طبقه‌بندی مشتریان/ شبکه فروش
  • روش‌های تعیین مشوق‌های بهینه برای مشترکین بر اساس داده‌های ریز تماس و ارتباطات بین مشترکین مبتنی بر هوش مصنوعی

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی کامپیوتر _ اینترنت اشیا_ مهندسی فناورری اطلاعات و امنیت):

• راهکار احراز جامعیت، اصالت و محرمانگی داده‌ها در اینترنت اشیاء(اشیاء امن)

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی کامپیوتر_ نرم افزار​):

• راهکار پیاده سازی نرم افزاری الگوریتم منحنی بیضوی (Elliptic Curve) بر روی کارت‌های هوشمند

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی کامپیوتر_ شبکه های مخابراتی):

• طراحی و پیاده سازی رومینگ شبکه هوشمند به وسیله اپلت سیم کارت

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی​ (مهندسی کامپیوتر_ نرم افزار_ هوش مصنوعی):

• راهکارهای بهینه سازی الگوریتم‌های رمزنگاری کارت‌های هوشمند

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی فنی و مهندسی (مهندسی کامپیوتر_ مهندسی فناورری اطلاعات و امنیت):

• طراحی و پیاده سازی یک حمله امنیتی به سیم کارت و ارائه راهکار جلوگیری از آن

نیازهای ثبت شده در حوزه‌ی علوم انسانی (اشتغال زایی _ اینترنت اشیا):

• بررسی نقش اینترنت اشیا بر روی اشتغال زایی

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر یک از عناوین فوق الذکر و یا ثبت پروپوزال در خصوص موضوع به فایل پیوست مراجعه نمایید.

در صورتی که تمایل به دریافت چالش هفته نظام ایده ها و نیازها دارید، درخواست خود را به شماره همراه 09020059788 پیامک یا به آدرس info@nan.ac​ ایمیل نمایید.

نظام ایده ها و نیازها https://nan.ac

تلفن: 36468114-071 —– تلفن: 36898401-071​