نشست تخصصی اساتید و دانشجویان دانشکده های مهندسی کامپیوتر و ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه با کارشناسان حوزه علوم، تحقیقات و فناوری موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی
در ادامه نشست های جشنواره پژوهش و فناوری ، نشست تخصصی اساتید و دانشجویان دانشکده های مهندسی کامپیوتر و ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه با کارشناسان حوزه علوم، تحقیقات و فناوری موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی با تأکید بر حوزه متاورس و هوش مصنوعی و تشکیل هسته های علوم پایه از ساعت 10 الی 12 روز یکشنبه 13 آبان 1403 در سالن دکتر حسنی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر برگزار شد.
در این نشست یکی از کارشناسان محترم موسسه پس از تبیین آیین نامه تشکیل هسته های علمی ملی- دفاعی علوم پایه، اعلام داشت تشکیل این هسته ها به منظور نقش آفرینی در تمدن سازی، مرزشکنی علمی و ایجاد مرزهای جدید در راستای رسیدن به مرجعیت علمی ایجاد گردیده است.
در ادامه نشست جلسه پــرسش و پاسخ انجام گـردید و در خاتمه نیز مقرر شد جلسات تخصصی تر با اساتید در دانشکده ها برگزار شود.
شرایط تاسیس هستههای علمی
- 1. نقش اعضای هسته های علمی باید ذیل یک چشم انداز علمی- پژوهشی توجیهپذیر در زمینه علوم پایه متناسب با ظرفیت و توانمندی دانشگاه و اساتید و برنامه های سالیانه باشد.
- هسته علمی باید حداقل شامل 5 پژوهشگر مرتبط با حوزه پژوهشی شامل اعضای هیات علمی و پژوهشگران غیر هیات علمی (حداقل 2 نفر عضو هیات علمی با مرتبه حداقل استادیار و 3 نفر پژوهشگر غیر هیات علمی فارغ التحصیل ارشد به بالا)
- اعضای هسته علمی باید حداقل از 3 مرکز علمی- آموزشی باشند (3 عضو از مرکز اصلی و 2 عضو دیگر از دو مرکز متفاوت که یکی از اعضا می تواند از یک شرکت /سازمان بزرگ یا شرکت دانش بنیان باشد)
تبصره 1: در حوزه های تخصصی که اساتید هم حوزه ای در یک مرکز اصلی کمتر از 3 نفر باشند اعضای هسته علمی می تواند از 5 مرکز علمی- آموزشی متفاوت باشند.
- هر مرکز علمی- آموزشی در سال اول مجوز ایجاد حداکثر سه هسته علمی بدوی مرتبط با یک زمینه پژوهشی را دارد.
تبصره 2: هریک از اعضا برای عضویت در هسته علمی باید حداقل دارای سه مقاله علمی مرتبط در پنج سال اخیر باشد
1403/08/14
آخرین اخبار و اطلاعیههای دفتر همکاریهای علمی و صنعتی