امضاء دو تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه با صنایع نفتی در دومین روز بیست ‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

در روز جمعه 19 اردیبهشت ماه جاری در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دو تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و شرکت حفاری شمال و شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری و مرکز اسناد و موزه های صنعت نفت به امضاء رسید.

اهم اهداف تفاهم‌نامه اول که توسط مدیر عامل شركت حفاری شمال آقای مهندس عبدی و نماینده دانشگاه‌ آقای دکتر صدیقی سرپرست معاونت پژوهشی و تعاملات صنعتی به امضاء رسید، همکاری فیمابين شرکت حفاری شمال و دانشگاه در زمينه های علمی پژوهشی با درنظر گرفتن کليه امکانات خواهد بود.

در این نشست دکتـر صـدیقی ضمن ابـراز خرسندی نسبت به امضاء تفاهم نامه اعلام نمـود که این همکاری می تواند زمینه ساز حضور اساتید دانشگاه در راستای انجام فرصت مطالعاتی آنان در شرکت بوده که باعث ارتقاء همکاری های فیمابین خواهد شد.

در ادامه و در دومین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران، تفاهم‌نامه‌ای سه‌جانبه میان دانشگاه، شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری و مرکز اسناد و موزه‌های صنعت نفت با هدف طراحی محیط‌های صنعتی، مستندسازی و صیانت از میراث صنعت نفت و ایجاد موزه‌هایی علمی، فرهنگی و استاندارد منعقد شد. در این نشست آقای دکتر حمزه‌نژاد رییس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه این همکاری را گامی مؤثر در پیوند دانش دانشگاهی و تجربه صنعتی دانست. وی با اشاره به ظرفیت‌های رشته طراحی محیط‌های صنعتی، بر نقش آن در بازنمایی شایسته میراث نفتی تأکید کرد و اظهار داشت: «مشارکت دانشگاه‌ها در پروژه‌های فرهنگی و موزه‌ای نفت، می‌تواند جایگاه این صنعت را در افکار عمومی ارتقاء دهد.» وی همچنین بر لزوم مستندسازی دستاوردهای عظیم صنعت نفت، به‌ویژه در شرایط تحریم، تأکید کرد.

آقای مهندس دهقان‌پور نماینده شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری نیز با تأکید بر اینکه حفظ میراث صنعت نفت وظیفه‌ای ملی است، اشاره داشت: «نسل‌هایی که در سخت‌ترین شرایط، زیرساخت‌های صنعت نفت را ساختند، شایسته تقدیر و ثبت در حافظه تاریخی‌اند.» او آمادگی کامل شرکت آغاجاری را برای حمایت مالی و فنی از پروژه‌های موزه‌ای اعلام کرد و خواستار بهره‌گیری از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها در طراحی موزه‌ای در تراز جهانی شد.

آقای مهندس شاملی، مدیر مرکز اسناد و موزه‌های صنعت نفت نیز با اشاره به نقش بی‌بدیل نفت در تاریخ معاصر ایران، گفت: «هیچ دوره‌ای از تاریخ ایران از تأثیر صنعت نفت خالی نبوده؛ از ملی شدن صنعت نفت تا برجام، این صنعت حضوری سرنوشت‌ساز داشته است.» وی با تأکید بر اهمیت حفظ اسناد، ابنیه و تاریخ شفاهی صنعت نفت، خاطرنشان کرد: «اگر کوتاهی کنیم، نسل آینده ما را نخواهد بخشید.» وی همچنین بر آمادگی مرکز برای پشتیبانی اجرایی و اعزام کارشناسان متخصص به منطقه آغاجاری تأکید کرد.

شایان ذکر است بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از روز ۱۸ لغایت 22 اردیبهشت ماه در محل نمایشگاه های بین المللی تهران درحال برگزاری است و فرصتی بی‌نظیر برای معرفی توانمندی‌های داخلی و نیز تعامل با شرکت‌های جهانی در حوزه صنعت نفت و گاز می باشد.

1404/02/20

دفتر همکاری های علمی و صنعتی

آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی

برگزاری نخستین رویداد ایده‌پردازی علوم جوی و اقیانوسی در حوزه های اقلیم شناسی، هواشناسی، اقیانوس شناسی و اقلیم فضایی در دانشگاه

برگزاری نخستین رویداد ایده‌پردازی علوم جوی و اقیانوسی در حوزه های اقلیم شناسی، هواشناسی، اقیانوس شناسی و اقلیم فضایی در دانشگاه دانشگاه…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

بیست − سه =

فهرست