برگزاری نخستین همایش بزرگداشت روز صنعت قیر ایران و شرکت دانشگاه در آن

همایش یک روزه بزرگداشت صنعت قیر تجلی همگرایی فعالان صنعت قیر دیروز با شرکت دانشگاه علم و صنعت ایران در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.

آقاي مهندس همتي، دبير انجمن قیر ایران در ابتدا ضمن خوشامدگويي به صنعتگران حوزه قير، به اهميت جايگاه اين صنعت در حوزه انرژي كشور پرداختند و اشاره كردند كه صنعت قیر با سابقه طولانی، جایگاه آن در توسعه و عمران مغفول مانده بود اما امروز نقش و جایگاه خود را به دست آورده است و در ادامه به حمايت هر چه بيشتر نهادهاي دولتي از بخش خصوصي با هدف ارز آوري و توسعه اين صنعت اشاره نمودند.

آقای دکتر سالاری معاون وزیر و رئیس پالایش و پخش نیز با اشاره به وجود یک سیاست تنظیم گری در صنعت قیر گفت: خوشبختانه سطح دانش در این صنعت بسیار بالا بوده و بومی سازی مناسبی در آن شده است و باید از صنعت قیر حمایت کرد. سالاری همچنین بر اهمیت کیفی سازی در این صنعت با کمک انجمن قیر ایران تاکید کرد.

در این همایش یک روزه آقای دکتر همتی مدیر دفتر توسعه تعاملات صنعتی با صنایع پائین دستی نفت به معرفی توانمندی های دانشگاه برای شرکت کنندگان پرداختند.

1401/4/18

هفده − چهار =