معرفی سه پوستر نهایی «دومین مسابقه پوستر کارآموزی برتر» دانشگاه

سه پوستر نهایی «دومین مسابقه پوستر کارآموزی برتر» ویژه تابستان 99 دانشگاه معرفی شد.

براساس رای داوری دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه و از بین 14 پوستر برتر دانشکده ها، پوسترهای آقای مهندس مهران مربی پازوکی (نفر اول دانشکده مهندسی برق، استاد کارآموزی آقای دکتر سیدادیب ابریشمی فـر)، خانم مهندس فاطمه صفاری (نفر اول دانشکده مهندسی کامپیوتـر، استاد کارآموزی آقای دکتـر عیسی زارع پور) و آقای مهندس علی شهریاری (نفر دوم دانشکده معماری و شهرسازی، استاد کارآموزی آقای دکتر حسن صادقی نائینی) به عنوان پوستر برگزیده دانشگاه معرفی شدند.

شایان ذکر است از دانشجویان مذکور در روز 13 بهمن ماه و در «مراسم سالانه تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی دانشگاه» با اهدا لوح به امضا رئیس محترم دانشگاه و نیز هدیه ای ویژه تقدیر به عمل خواهد آمد.

واحد دانشجویی و دانش آموختگان
دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری