رویداد جشنواره تابستانه پژوهش و تعاملات صنعتی «آشنایی با منابع و خدمات کتابخانه و مرکز اسناد»

رویداد جشنواره تابستانه پژوهش و تعاملات صنعتی با عنوان «آشنایی با منابع و خدمات کتابخانه و مرکز اسناد» دانشگاه با سخنرانی آقای درخشان رئیس اداره و کارشناس بخش اطلاع رسانی کتابخانه دانشگاه علم و صنعت ایران از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۰۰ روز یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ برگزار شد.

در این رویداد سخنران ضمن معرفی کتابخانه به اهداف تاسیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد امام‌ رضا (ع) پرداخت. ایشان در ادامه به نحوه عضویت و دسترسی آنلاین برای اعضاء و غیرعضو و میزان دسترسی هریک اشاره کرد. آقای درخشان سپس پایگاه مقالات کنفرانس های داخل کشور و نحوه دریافت مقاله و سقف تعداد استفاده هر عضو در شبانه روز را عنوان داشت. وی در ادامه نحوه استفاده از پایگاه های اطلاعاتی خارجی را تشریح کرد.

مشابهت‌یابی و بررسی انگلیسی مقالات:

• هدف مشابهت‌یابی: جلوگیری از سرقت ادبی و حفظ حقوق معنوی مولف
  • ابزار مورد استفاده: iThenticate
  • هدف بررسی انگلیسی: خطایابی از قواعد و املای انگلیسی متن
  • ابزار بررسی انگلیسی: Grammarly
  • نحوه درخواست: ارسال فایل مقاله ها در قالب Word و بدون عکس و بخش مراجع (رفرنس) به ایمیل authenticator@iust.ac.ir (کارشناس مربوطه سرکار خانم اثنی‌عشری) و دریافت نتیجه در کمتر از یک روز اداری
  • تعداد درخواست: 10 مقاله در سال به ازای هر عضو هیات علمی

شرایط اهداء کتاب

• اولویت پذیرش کتابهای اهدایی همخوانی موضوعی و البته هم سویی با نیازهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه می باشد؛
  • کتابها از لحاظ فیزیکی دارای شرایط مطلوب و مناسبی باشد(پارگی، خط خوردگی، حاشیه نویسی و فرسودگی نداشته باشد)؛
  • تاریخ انتشار منابع اهدایی حداکثر مربوط به ده سال گذشته باشد (بجز منابعی که ارزش تاریخی دارند)
  • جزوه و نسخه های سیمی قابل پذیرش نمی باشد؛