حضور دانشگاه در نخستین همایش تعالی مدیریت نگهداری و تعمیرات مجتمع مس شهر بابک و تبادل نظر جهت همکاری فیمابین

نخستین همایش تعالی مدیریت نگهداری و تعمیرات مجتمع مس شهربابک، ۲۶ و 27 آذر با حضور آقای دکتر ملاطاهری معاون طـرح و بـرنامه ریزی شـرکت ملی مس و نمایندگان شـرکت های صنعتی و نیز دانشگاه علم و صنعت ایران (آقایان دکتر مقیمی مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی و دکتر رحمانی رئیس اداره تعاملات با حوزه های  صنعتی دفتر) در سالن دکتر نیازمند کارخانه ذوب مس خاتون آباد برگزار شد.

در آیین افتتاحیه این همایش آقای مهندس محمودی مدیر مجتمع مس شهربابک ضمن تبریک روز ملی صنعت مس و هفته پژوهش هدف از برگزاری همایش را ایجاد نگرشی کاملا علمی به مقوله ی نگهداری عنوان نمود. وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح کیمیا توسط شرکت ملی مس اظهار داشت: در طرح کیمیا تولید ما به سه برابر افزایش خواهد یافت و به همین نسبت باید ضریب «نگهداری» در مجتمع ها نیز سه برابر شود. مهندس محمودی سپس با اشاره به اهمیت حمایت از بومی سازی قطعات گفت: مجتمع مس شهربابک مشتاقانه ریسک بومی سازی را می پذیرد و از تولیدات داخلی استقبال می کند. ایشان در پایان افزود: ارتباط بومی سازی به مقوله ی نگهداری آنجاییست که ما پس از تولید قطعات داخلی باید آنها را پایش کنیم و بازخورد های لازم را به منظور ارتقا کیفیت و رفع خطاهای احتمالی به واحد تولید کننده ی داخلی بدهیم.

در ادامه برنامه افتتاحیه آقای دکتر ملاطاهری معاون طرح و برنامه ریزی شرکت ملی مس ضمن تقدیر از اقدامات نوآورانه مجتمع مس شهربابک از جمله همایش مسینو و همایش تعالی نگهداری و تعمیرات، به اهمیت هوشمند سازی صنعت اشاره کرد و گفت: با توجه به اجرای طرح کیمیا در شرکت ملی مس و وجود احجام بالا در تمامی زمینه ها، دیگر امکان ادامه تولید به شکل سنتی وجود ندارد و برای ادامه حیات باید به سمت هوشمندسازی فرآیند ها حرکت کنیم.

  همزمان با برگزاری این همایش و در روز دوم نمایندگان دانشگاه جلسه ای با آقای مهندس انصاری معاون تولید شرکت مس شهربابک برگزار و در باره زمینه های همکاری از جمله هوشمندسازی معادن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

   در اولین روز همایش نیز آقایان دکتر مقیمی و دکتر رحمانی نشستی با دکتر زینلی مدیرعامل شرکت توسعه عمران و اکتشافات کرمان داشتند و در باره راه های همکاری فیمابین گفتگو کردند.

   در همین روز همچنین نمایندگان دانشگاه جلسه ای با مدیران دانشگاه سیرجان (معاون آموزشی و پژوهشی و رئیس اداره کارآفرینی) داشتند و ضمن بازدید از مرکز نوآوری و مرکز رشد در حال ساخت آن توافق کردند که مرکز نوآوری مشترکی بین دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه سیرجان و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر برای انجام پروژه های مشترک ایجاد شود.

 

1403/10/01

آخرین اخبار و اطلاعیه‌های دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

15 + 3 =

فهرست