بازدید صنعتی هیات دانشگاه از کارخانه سیمان خاکستری ساوه

پیرو امضای تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشگاه و کارخانه سیمان سفید ساوه و در راستای پیگیری نیازهای فناورانه در نشسست تخصصی سیمان ساوه در جشنواره آذرماه 1402؛ نمایندگان دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی دانشگاه در روز 6 تیر ماه سال جاری بازدیدی از کارخانه سیمان خاکستری به عمل آورده و در نشست کارگروه مشترک شرکت کردند.

در این نشست که آقایان مهندس احمدی مدیر عامل محترم، مهندس قائدی مدیر محترم تولید و مهندس نجف دری مدیر محترم برق و الکترونیک از طرف کارخانه و آقایان دکتر مقیمی مدیر دفتر همکاری های علمی و صنعتی، دکتر اسدالله رحمانی رئیس اداره تعاملات دفتر همکاری‌های علمی و صنعتی با حوزه‌های صنعتی و مهندس شجاعی مدیر دفتر توسعه تعاملات با وزارت صمت از طرف دانشگاه حضور داشتند، مقرر شد قراردادی در زمینه طرح بازیافت حرارتی کارخانه با تیم متخصص اساتید دانشگاه منعقد گردد تا زمینه انجام پروژه‌های مشترک فراهم شود.

1403/04/09

یک + 10 =