تعیین سه پوستر و یک کلیپ برتر کارآموزی 1400 دانشگاه

شایان ذکر است در سومین مسابقه پوستر و اولین مسابقه کلیپ کارآموزی 1400 دانشگاه به ترتیب 360 پوستر و 190 کلیپ به رقابت پرداختند . دانشجویان مذکور علاوه بر دریافت جوایز رقابتی دانشکده ای، لوح تقدیر با امضای رئیس محترم دانشگاه دریافت خواهند کرد، همین طور مبلغ 5 میلیون ریال نیز تسهیلات ثبت نام در دوره های کمک آموزشی از طرف شرکت «پارس پژوهان» (آدرس سایت: store.parspajouhaan.com) دریافت می دارند. شرکت پارس پژوهان اعلام داشت علاوه بر این 4 مورد فوق به دانشجویان 14 پوستر برتر بقیه دانشکده ها (قبلا اعلام شده است) و نیز 8 کلیپ برتر دانشکده ها شامل آقایان سیدمحمدصادق آقامیری، سجاد تیموری و سعید هاتفی به ترتیب رتبه های اول تا سوم دانشکده مهندسی عمران، خانم پریسا تقوایی رتبه اول مهندسی شیمی، نفت و گاز، آقایان امیرحسین داداش پور، میلاد خانچی، محمدعلی امیری و هومن قربانی به ترتیب دو رتبه اول، رتبه دوم و رتبه سوم دانشکده مهندسی برق نیز در صورت تمایل آنان جهت ثبت نام یک دوره از دوره های کمک آموزشی 20 درصد تخفیف قائل خواهد شد.

واحد دانشجویی و دانش آموختگان

دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه