اعلان حمایت از فرصت مطالعاتی/طرح‌های پژوهشی اساتید در بنیاد مستضعفان

به استحضار می رساند موسسه تحقیق و توسعه دانشمند وابسته به بنیاد مستضعفان با هدف ایجاد ارتباط موثر بین دانشگاه و صنایع وابسته به بنیاد، تعمیق شناخت دوطرفه بین دانشگاه و صنعت و حل معضلات این صنایع، از فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه در صنایع زیر مجموعه بنیاد مستضعفان حمایت می‌کند:

این طرح بسته به شرایط و موقعیت جغرافیایی دانشگاه محل فعالیت استاد و محل صنعت مورد نظر می تواند در سه قالب زیر انجام پذیرد:

الف) حضور ۴۵ روزه اساتید بصورت تمام وقت در طول مدت تابستان در صنعت مورد نظر

ب) حضور دو روز در هفته اساتید به مدت سه ماه در صنعت مورد نظر

ج) حضور  یک روز در هفته اساتید به مدت شش ماه در صنعت مورد نظر

در این طرح تا سقف مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال در قالب قرارداد صنعتی و یا قرارداد مشاوره‌ای (قابل انعقاد با دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه یا استاد) پس از تایید گزارشات مرحله‌ای پرداخت می‌گردد.

همچنین در صورت تایید صنعت، حداکثر ۲ دانشجوی معرفی شده توسط استاد می‌توانند ایشان را به عنوان کارآموز یا دستیار همراهی کنند.

نمونه طرح‌های فرصت مطالعاتی:

*امکان سنجی استفاده از مواد نوین کامپوزیتی GRE در شرایط درون چاهی

*مدل سازی تنش های وارده بر رشته حفاری بصورت بلادرنگ با استفاده از داده های Mod-log و تخمین عمر خستگی لوله های حفاری

*امکان سنجی تولید لاینر سرامیکی در پمپ گل حفاری با طول عمر بالاتر نسبت به لاینر چدنی

​لذا از اساتید علاقه مند دعوت می گردد جهت اطلاع از عناوین و جزئیات دیگر طرح های مرتبط با طرح فرصت مطالعاتی مذکور به سایت و یا کانال اطلاع رسانی “باور” در پیام رسان بله که در پیوست آمده است مراجعه نمایید.

سایت باور؛

کانال باور در پیام رسان بله؛