موضوع سرویس : خدمات قابل ارائه در حوزه بهداشت و ایمنی شغلی
نام عضو هیات علمی : دکتر نوراله کثیری

موضوع سرویس : خدمات قابل ارائه در حوزه بهداشت و ایمنی شغلی

آزمایشگاه تحقیقاتی مهندسی فرآیند به کمک کامپیوتر (Computer Aided Process Engineering- CAPE) دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1374 با هدف ارائه خدمات تخصصی مرتبط با صنایع فرایندی و به ویژه نفت، گاز و پتروشیمی تاسیس گردید. این آزمایشگاه در راستای تحقق اهداف عالی اصول 29 و 43 قانون اساسی و توزیع عادلانه امکانات بهداشتی/حفاظتی به گروه­های شاغل و آسیب­پذیر جامعه اقدام به تاسیس دپارتمان ایمنی فردی و بهداشت شغلی نموده است. این دپارتمان با :

• مشارکت با شرکای کاری خود
  • همکاری مدیریت و پرسنل واحدهای بهداشت حرفه‏ای صنایع
  • بهره‏گیری از سامانه‏های توسعه یافته خود در این حوزه

توانسته مطالعات و پژوهش‏های بسیاری در حوزه‌های مختلف سلامت

و بهداشت کار و نیز ارزیابی سازمان­ها و صنایع با نگاه مبتنی بر بهداشت، ایمنی و ارگونومی صورت دهد و از این رهگذر در حفظ و ارتقاء سلامت نیروی کار در سطح ملی و توسعه دانش بهداشت شغلی ایشان توفیقاتی حاصل نماید. بدونِ شک استمرار این فعالیت‏ها موجب اعتلای سطح سلامت پرسنل شاغل و کاهش چشم‏گیر هزینه‏های درمانی ایشان گردیده است.

لینک دانلود فایل pdf سرویس صنعتی

3 × پنج =