پنجمین رویداد تخصصی صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم وصنعت ایران

در ادامه سلسله نشست های ماه پژوهش سال 1401 با عنوان ” تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین” صبح روز دوشنبه مورخ 14 آذر ماه، جلسه ای با سخنرانی جناب آقای دکتر جعفری ، معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید و با حضور هیأت همراه ایشان، اساتید دانشکده های عمران، معماری، راه آهن و کامپیوتر و معاونین و مدیران معاونت پژوهشی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سالن B مجتمع امام خمینی (ره) برگزار گردید.

در این نشست که به همت دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد، در ابتدا سرکار خانم دکتر کامبوزیا، مدیر دفتر توسعه تعاملات در مورد دلایل تشکیل جلسه مذکور، مطالبی بیان داشته و سپس گزارشی از تشکیل نشست قبل که با حضور مشاور مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید​ در سالن جلسات مدیریت دفتر همکاری های علمی – صنعتی تشکیل شده بود، ارائه نمودند. پس از آن، جناب آقای دکتر جعفری به ایراد سخنانی پرداختند و در خصوص نقشه راه و برنامه شرکت، جهت احداث شهرهای جدید با عملکرد جهانی و دارای قالب متناسب با زیست بوم منطقه که عمده افراد جامعه و بالاخص جوانان بتوانند از آن استفاده کنند، مطالبی بیان فرمودند و جلسه حاضر را مقدمه ای برای تلفیق علم و عمل دانستند. در ادامه نیز اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه، نسبت به ارائه پیشنهادهای فنی و صنعتی اقدام نمودند و متعاقباً تنظیم تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه و شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید برنامه ریزی شد. همچنین تعدادی از اعضاء هیئت علمی حاضر در جلسه، با ارائه راهکارهای تخصصی، بطور مستقیم پیرامون شروع همکاری های صنعتی فیمابین اظهارنظر نمودند.

1401/09/14

یک + دو =