انتخاب غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان غرفه‌ی برتر نمایشگاه از طرف ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری

در روز پایانی بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، غرفه دانشگاه بر اساس ارزیابی  انجام شده توسط ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری موفق به کسب امتیاز عالی شد  و در جمع غرفه‌های برتر و منتخب قرار گرفت.

دانشگاه در بیست و سومین نمایشگاه که از روز 19 آذرماه آغار به کار کرد و تا 22 آذرماه ادامه داشت در سه محور «ارائه بیش از ۱2۰ سرویس صنعتی در قالب بروشورهای الکترونیکی»، « ارائه بیش از 50 محصول فناورانه ثبت شده در سامانه ارزیابی فناوری (سافا)» و «ارائه بیش از 1۰۰ دستاورد فناورانه و پژوهشی دانشگاهیان در قالب محصول و پوسترهای الکترونیکی» به معرفی دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و صنعتی اعضا هیات ‌علمی پرداخت.
دانشگاه همچنین در نمایشگاه امسال توسط وزارت علوم و تحقیات و فناوری به عنوان “دانشگاه برتر در حوزه مهارت افزایی دانشجویان” در بین دانشگاه های کشور انتخاب گردید.

1401/09/22

17 + شش =