هفدهمین رویداد صنعتی جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۴۰۰

رویداد تخصصی صنعتی با موضوع، بررسی نقش و جایگاه صنایع تکمیلی پتروشیمی در اقتصاد ایران توسط آقای دکتر برمک قنبرپور، عضو هیئت مدیره و رئیس کمیسیون آموزش انجمن ملی صنایع پلیمر ایران، برگزار شد.

این نشست با خوش آمد گویی آقای دکتر همتی، مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه علم و صنعت ایران با صنایع پایین دستی نفت و گاز و معرفی مختصر دفتر توسعه و تعاملات دانشگاه آغاز شد.  جناب آقای مهندس میر بلوک، دبیر کل خانه صنعت استان تهران، جناب آقای دکتر صحرایی، عضو انجمن ملی صنایع پلیمر ایران، سرکار خانم مهندس قربانپور، دبیر انجمن ملی صنایع پلیمر ایران، بعنوان مهمانان ویژه این جلسه حضور داشتند.

در ابتدا آقای دکتر برمک قنبرپور بیوگرافی کوتاهی از فعالیت انجمن و در ادامه  پیرامون صنایع پلیمر ایران که متشکل از 17 عضو تشکلی و بیش از 300 بنگاه تولیدی و بازرگانی در سراسر ایران هستند، توضیحاتی ارائه فرمودند. ارائه آمار در خصوص نقش صنایع تکمیلی در اقتصاد ایران از قبیل چشم انداز رشد اقتصادی، فرصت های صنایع پلاستیک در شرایط رشد اقتصادی منفی و بحران کووید19، سهم ارز آوری صنایع پلاستیک، سهم اشتغال، چالشهای پیش روی صنایع تکمیلی و پیشنهادات جهت بهبود صنایع تکمیلی، از دیگر موضوعات مطرح در این نشست بود.

سپس جناب آقای مهندس میربلوک، دبیر کل خانه صنعت استان تهران در مورد چالش های صنعت و تاثیرگذاری دانشگاه در رفع موانع صحبت هایی ارائه و بر این موضوع که صنعت پلیمر کشور نیاز مبرم به کمک و حمایت مهندسین ساخت و تولید بویژه در حوزه ساخت قالبهای صنعتی دارد، تاکیید داشتند.  در انتها آقای دکتر برمک قنبرپور و آقای مهندس میربلوک به سوالات حاضرین در وبینار پاسخ دادند.

رویداد جهت رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری با ظرفیت محدود در سالن فوقانی مجتمع امام(ره) برگزار شد.

2 × یک =