معرفی انواع مدل های همکاری بین اساتید دانشگاه و ستاد توسعه زیست فناوری

در چهارمین نشست تخصصی تعاملات صنعتی دانشگاه که صبح  امروز 5 تیرماه در سالن B مجتمع امام خمینی (ره) برگزار گردید توسط معاون تولید ستاد توسعه زیست فناور انواع مدل های همکاری بین اساتید دانشگاه و ستاد معرفی شد.

در این جلسه آقای دکتر خاکدامن معاون تولید ستاد توسعه زیست فناور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ابتدا حمایت ها و فعالیت های ستاد را تشریح کردند و همکاری دانشگاه ها با شتاب دهنده ها را به مثابه محور چهارم فناوری و در راستای شعار سال 1401 عنوان داشتند. ایشان در ادامه درخصوص تحلیل ارزبری واردات مواد اولیه دارویی، امنیت غذایی، تکمیل زنجیره ارزی محصولات دانش بنیان، طراحی، ایجاد و تسهیل در عملکرد اکوسیستم رشد شرکت های فناور، مدیریت فرایندهای اجرایی، ابزارهای نوین تامین مالی و … با آمار نکاتی را اظهار داشتند.

در پایان نشست آقای دکتر خاکدامن به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

1401/4/5