تقدیر از مدیر و دو کارشناس برتر کارآموزی دانشگاه

از مدیر و دوکارشناس برتر کارآموزی 1400 دانشگاه با اهداء لوح توسط آقایان دکتر داود یونسیان معاون پژوهش و فناوری و دکتر بیژن محمدی مدیر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

آقای دکتر مجید حسین زاده مدیر کارآموزی دانشکده مهندسی عمران و خانم ملیحه رجبی و آقای مهران کوشکی کارشناسان دانشکده مهندسی صنایع به خاطر تلاش خالصانه در برگزاری اولین و سومین مسابقه کلیپ و پوستر کارآموزی برتر دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

شایان ذکر است در سال 1400 هفتصد و سی و هفت دانشجو واحد کارآموزی گذرانده و در مجموع 360 پوستر و 190 کلیپ ارائه دادند.

واحد دانشجویی و دانش آموختگان

دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری