امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه  علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان

تفاهم‌نامه ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان دیروز ۴ اردیبهشت ماه  ۱۴۰۱ توسط دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری) و مهندس غلام‌زاده (مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان) به امضا رسید.
در این مراسم که در محل سالن جلسات ریاست و با حضور دکتر ملاطاهری (مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو)، مهندس غلام‌زاده (مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان)، مهندس پزشکی (مدیر پژوهش شرکت فولاد آذربایجان) و از سوی دانشگاه با حضور دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری)  و دکتر محمدی (مدیر همکاری‌های علمی، صنعتی و فناوری) برگزار شد، پس از بحث و تبادل نظرات، «تفاهم‌نامه انجام خدمات دانش‌بنیان و پروژه‌های تحقیقاتی» بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان امضا و تبادل شد.

موضوع این تفاهم‌نامه، انجام خدمات دانش‌بنیان و پروژه‌های تحقیقاتی مورد نیاز شرکت فولاد آذربایجان می‌باشد.

هشت + 15 =