شرح خدمات سازمانی::
قوانین و مقررات::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: فراخوان حمایت از پایانه نامه ها در رساله های فناورانه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۵ |
بر اساس تفاهم نامه منعقد شده فی مابین وزارت عتف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یا موضوع"همکاری در خصوص توسعه فناوری های حوزه آب، خشکسالی، بهینه سازی مصرف انرژی، فرسایش و محیط زیست در دانشگاه ها، مراکز آموزشی پژوهشی و پارک های علم و فناوری و مراکز رشد"،مقرر گردید پایان نامه های مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با لیست موضوعات پیوست که ماحصل آن تولید محصول در حوزه های مندرج در نامه پیوست باشد، مورد حمایت و مساعدت از سوی معاونت علمی و فناوری قرار بگیرد. برای ارسال اطلاعات و مدارک مورد نیاز به سایت :omrani.mrrt.ir/fa/page/1121 مراجعه نمایید.
دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3855